maanantai 19. marraskuuta 2012

Silmälasiostoksilla osa 2 - Favoptic kokemuksia

Viikko siinä meni, kun sain postilaatikkooni tilaamani uudet silmälasit  - eli todella tyytyväinen olen toimitusnopeuteen. Favopticilta saa kakkulat siis tismalleen samaan toimitusaikaan kuin kivijalkaliikkeestäkin, ellei peräti nopeamminkin! Netistä tilattujen silmälasien vuoksi ei myöskään tarvitse lähteä omaa postilaatikkoa edemmäksi -  säästyy sekä aikaa että rahaa ja pihi kiittää ;-)



Uudet lasini <3
Favoptic-paketissa uusien lasieni lisäksi oli pakattuna myös silmälasikotelo, puhdistusliina, työkalu silmälasien ruuvien säätöä varten, tietoa ja ohjeistusta silmälasien käyttöön ja säätämiseen sekä tietenkin huokea lasku. Uusien kehyksieni sangat ovat muovia, joten säätämisessä piti sankoja pitää kuuman veden alla, jolloin niitä oli helpompi taivutella silmälaseja sopivammaksi säätäessä. Hetken aikaahan näihin totuttauminen kestää, vaikka tällä kertaa ei näköni ollut juurikaan edes muuttunut. Toivottavasti nämäkin kehykset ja linssit kestäisivät vähintään sen neljä vuotta, mitä nuo Favopticista edellisen kerran ostamani lasit päivittäisessä käytössäni kestivät. Sitä minä kyllä mietin, että mitäs sitten tapahtuu ja kuka on vastuussa,  jos asiakas tunaroi tuossa säätövaiheessa ja saa uusien kehyksiensä sangat vahingossa poikki? Normaalitilanteessa lasit saa 14 vuorokauden kuluessa palauttaa takaisin, mutta entäs jos tosiaan rikkoo sangat? Kaipa Favoptic on tuonkin asian ottanut yritysvakuutuksissaan huomioon...

Sillä välin, kun Favoptic teki uusia silmälasejani, olen käynyt pariin kolmeen otteeseen lähikaupungin silmälasiliikkeessä piilolinssieni hankinnan vuoksi. Specsaversista sain todella hyvää palvelua piilolinssihankinnoissani ja mukavasti myös ilmaiseksi pari pullollista piilarien puhdistus- ja säilytysnestettä (mikähän tuon nesteen oikea nimi on  ;-) ). Nyt on sitten hommattuna piilolinssejä kolmeksi kuukaudeksi ja piilariresepti mahdollisia nettitilauksia varten. Tämän pihin näköasiat alkavat olla aika hyvällä mallilla.

Meidän kissan mielestä Favopticin sovituskehykset saapuivat tosi ihanassa laatikossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti